Søren Greve

Byrådskandidat, Mariagerfjord kommune

Om Søren - familiemæssigt

16. september 2017

Jeg er 35 år (årgang 1982), og jeg er født og opvokset i Hobro. Faktisk har jeg aldrig boet andre steder end Hobro, men mit arbejds- og fritidsliv har alligevel bragt mig omkring i hele landet. Jeg er et udpræget familiemenneske, og jeg har et meget tæt forhold til min nære familie i form af mine forældre, søskende og deres familier.

Jeg er søn af Kirsten & Gunnar Greve, som også i dag er meget aktive mennesker i byen. Min mor stammer fra Hadsten og min far fra Trige. Efter fælles bopæl i Sæby og Frederikshavn flyttede de til Hobro i 1968.

De bor stadig i dag på Udsigten i Hobro. Min mor er mest kendt i bybilledet fra det daværende Bæchs Conditori i Adelgade, hvor hun arbejdede fra 1985 til efterlønnen i 2003. Min far var med til at starte Føtex i Hobro, hvorefter han tog til Christian Hansen (Hobro) og siden Dagrofa (Herning). Han startede derefter som selvstædig under navnet ”ButiksAgenten”. I dag er de begge aktive i bl.a. Ældre Sagen, hvor min far sidder i komitéen (bestyrelsen) og min mor er besøgsven.

Mine søskende er Yvonne og René. René er forretningschef på Q8 i Hobro, hvor han har været siden december 1996. Min søster arbejder hos Spar Nord i Hobro, hvor hun har været siden elevtiden i den daværende Himmerlandsbanken.

Min søster er gift med Frank Grønhøj, og de bor i Franks fødeby Hadsund. Min niece Caroline Greve Grønhøj studerer på CBS, og hun har købt en lejlighed i Valby. Lige nu er hun doget halvt år i Madrid for at studere.

På min bror Renés side har jeg to nevøer, som hedder Mathias Nørholt Pedersen og Kasper Greve. Kasper går i øjeblikket på Mariagerfjord Gymnasium, mens Mathias bor i Aarhus.

Min bror bor sammen med Rikke Munch Elfving (Hobro), hvilket har forøget familien med hendes to søde sønner Nichlas og

Alexsander, der begge spiller fodbold i HIK ved sine af deres lærepladser som hhv. tøjmand og tømrer.