Jeg er årgang 1982, og jeg er født og opvokset i Hobro. Faktisk har jeg aldrig boet andre steder end Hobro, men mit arbejds- og fritidsliv har alligevel bragt mig omkring i hele landet. Jeg er et udpræget familiemenneske, og jeg har et meget tæt forhold til min nære familie i form af mine forældre, søskende og deres familier.

Jeg er søn af Kirsten & Gunnar Greve, som også i dag er meget aktive mennesker i byen. Min mor stammer fra Hadsten og min far fra Trige. Efter fælles bopæl i Sæby og Frederikshavn flyttede de til Hobro i 1968.

De bor stadig i dag på Udsigten i Hobro. Min mor er mest kendt i bybilledet fra det daværende Bæchs Conditori i Adelgade, hvor hun arbejdede fra 1985 til efterlønnen i 2003. Min far var med til at starte Føtex i Hobro, hvorefter han tog til Christian Hansen (Hobro) og siden Dagrofa (Herning). Han startede derefter som selvstædig under navnet ”ButiksAgenten”. I dag er de begge aktive i bl.a. Ældre Sagen, hvor min far sidder i komitéen (bestyrelsen) og min mor er besøgsven.

Mine søskende er Yvonne og René. René er forpagter på OK Plus i Sdr. Onsild. Min søster arbejder hos Spar Nord i Hadsund. Før det var hun i Hobroafdelingen, hvor hun har været siden elevtiden i den daværende Himmerlandsbanken.

Min søster var gift med Frank Grønhøj, og de boede i Franks fødeby Hadsund. Vi mistede desværre Frank til kræften i 2020, men Yvonne bor stadig i huset i Hadsund. Deres datter (min niece) Caroline Greve Grønhøj bor med sin kæreste Troels i lejlighed på Amager. 

På min bror Renés side har jeg to nevøer, som hedder Mathias Nørholt Pedersen og Kasper Greve.